Mest verwerken op eigen boerderij

Dé oplossing voor het mestoverschot

Hoe werkt het?

Bekijk de film met uitleg van Bart Wolbers

Bart Wolbers over mest verwerken

Heeft u vragen?

Wij gaan graag met u om tafel

Ook op uw boerderij mest verwerken

Onze mestverwerkingsinstallatie

Lees alles over onze oplossing

Varkensmest verwerken

Wilt u een demonstratie?

Wij gaan graag met u om tafel

Alles over de mestverwerkings installatie van Wolbers

Mest verwerken op eigen boerderij

Verwerk de mest die u moet verwerken tot een verkoopbaar product in eigen beheer. Uw mest in eigen beheer is dé oplossing voor het mestoverschot in Nederland. De mest van uw koeien, varkens, kippen, konijnen en kalveren kunnen verwerkt worden. Wij verkopen een modulair systeem zodat er voor iedere boer een oplossing is!

Met behulp van Uw mest in eigen beheer wordt uw dikke fractie verwerkt en krijgt u een totale verwerking. Onze mestverwerkingsinstallatie is gecertificeerd voor hygiënisatie. De dikke fractie wordt verwerkt tot een eindproduct met fosfaat en circa 60% droge stof. De dunne fractie wordt tot loosbaar water verwerkt. Met behulp van de modernste technieken kunt u uw mest op eigen boerderij dusdanig verwerken dat deze uitstekend geschikt is voor de export, het bewerken tot een kunstmestvervanger of verwerkt kan worden tot een brandstof. Het eindproduct is exportwaardig en kan rendabel over de grens vervoerd worden. Tevens kan het eindproduct ook in pellets geperst worden zodat deze geschikt is voor verbranding.

Het Mestoverschot oplossen

Heeft u problemen met uw mestafvoer of schuim op de roosters? Laat uw mestkelder niet langer vollopen. Onze machine verwerkt uw mest tot gedroogde dikke fractie, is in staat stikstof om te zetten en een kalistroom over te houden zonder toevoegingen uit de dunne fractie. Wat u overhoudt is loosbaar water. Onze installatie is als eerste en nog enige in Nederland gecertificeerd voor hygiënisatie van uw mest.


Neem contact op of bel met: 0541 - 750 500


Bekijk hoe het werkt

Bekijk hoe het werkt

Uw Mest in eigen beheer

Bekijk de specificaties van de mestverwerkingsinstallatie

Alle specificaties

Bekijk hoe u kunt besparen


Varkens Mest verwerken op eigen boerderij

Besparen met uw eigen mest op lange termijn

Uw voordelen


Mest van koeien, runderen en kalveren verwerken op uw boerderij